FEBRUARY 2024

Vores privatlivspolitik for 2024

Vores fortrolighedspolitik beskytter dine personlige oplysninger

Kabale.nu's Privatlivspolitik: Beskyttelse af dine personlige oplysninger

Skrevet af: Solitairea.com | Sidst opdateret: 15 Juni 2023 | Faktatjekket af: Elizabeth Miller

Velkommen til vores Privatlivspolitik. I det følgende dokument giver vi dig en dybdegående forklaring på, hvordan vi bruger dine data, og hvordan vi beskytter personlige oplysninger fra vores brugere.

Sådan beskytter Kabale.nu dine oplysninger

Vi her på Kabale.nu prioriterer og vægter vores spillere og besøgendes personlige oplysninger meget højt. Dette Persondatapolitik dokument indeholder alle informationer omkring indsamlede data her på Kabale.nu og brug af data.

Du kan til enhver tid kontakte os, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler om vores privatlivspolitik.

Fortrolighedspolitikken gælder kun for vores onlineaktiviteter og er gyldig for de brugere, der besøger vores hjemmeside og de oplysninger, de deler her på platformen.

Bemærkninger vedrørende tredjeparts hjemmesider

Kabale.nu har mange links til forskellige andre hjemmesider.

Vi har ingen kontrol over disse eksterne hjemmesider, og vi er på ingen måde ansvarlige for indholdet på sådanne hjemmesider.

Denne Persondatapolitik dækker ikke din brug og aktivitet på tredjeparts hjemmesider. Vi anbefaler på det kraftigste, at du læser Persondatapolitikkerne hos de andre websteder, før du bruger dem.

Yderligere oplysninger om dit Privatliv

Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du vores fortrolighedspolitik og accepterer vores vilkår.

Indsamling af oplysninger

Når du bliver bedt om at give personlige oplysninger, vil du blive gjort opmærksom på, hvorfor vi beder dig om at give disse oplysninger, de specifikke oplysninger, du skal give, og hvordan Kabale.nu vil bruge dem.

Når du kontakter os direkte via vores kundesupport, modtager vi muligvis yderligere personlige oplysninger om dig, såsom din e-mail og dit navn. De e-mails, du sender os, indeholder nogle gange vedhæftede filer, som Kabale.nu vil indsamle sammen med alle andre oplysninger, du giver.

Brug af oplysninger

Kabale.nu vil bruge de oplysninger, vi indsamler om dig på flere måder, herunder følgende:

  • Til at levere input til vores hjemmeside og dens drift.
  • Til at forbedre, personliggøre og udvide vores hjemmeside.
  • Til at forstå og analysere, hvordan brugerne navigerer på vores hjemmeside.
  • For at udvikle nye produkter, tjenester og funktioner og for at forbedre deres funktionalitet.
  • At kommunikere med dig direkte eller gennem en af vores partnere, herunder vores kundeservice.
  • For at give dig opdateringer og andre oplysninger vedrørende hjemmesiden og til markedsføring og salgsfremmende formål.
  • Til at sende dig e-mails.
  • For at forhindre og opdage enhver svigagtig aktivitet.

Logfiler

Kabale.nu følger standardproceduren for brug af logfiler. Disse filer logger de besøgende, når de besøger hjemmesiden.

Alle hostingfirmaer gør dette som en del af deres analyse. Disse logfiler indeholder IP-adresser, browsertyper, internetudbydere, dato og klokkeslæt for besøgene, henvisnings-/udgangssider og nogle gange antallet af klik.

Disse oplysninger er ikke knyttet til nogen information, der hjælper med at identificere brugerne personligt. Det eneste formål med disse oplysninger er at analysere forskellige tendenser, administrere titler, spore brugernes bevægelser og indsamle demografiske statistikker.

Sådan håndterer vi Cookies

Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies - Kabale.nu's Cookiepolitik.

Kabale.nu bruger cookies til at gemme oplysninger, såsom besøgendes præferencer, besøgte sider og klikkede links for at optimere brugeroplevelsen og levere personaliseret indhold. Tredjepartsleverandører, herunder Google, kan også bruge cookies, såsom DART-cookies til at vise annoncer baseret på en brugers tidligere besøg på vores websted og andre websteder på internettet. Du kan afvise brugen af DART-cookies ved at besøge følgende websted: https://policies.google.com/technologies/ads

Hvis du vil vide mere om cookies, bedes du læse vores "Hvad er cookies" og vores Cookiepolitik.

Vores Reklamepartnere

På Kabale.nu kan vi bruge cookies og trackere til at give en bedre brugeroplevelse. Vores reklamepartnere kan også bruge disse teknologier til deres formål, og de har deres egne persondatapolitikker for håndtering af brugerdata. For at give nem adgang til disse politikker linker vi til deres persondatapolitikker nedenfor med navnet på annoncørerne.

  • Google: https://policies.google.com/technologies/ads

Tredjeparts Privatlivspolitik

Tredjepartsannoncører og Fortrolighedspolitik

Bemærk venligst, at privatlivspolitikken for Kabale.nu ikke gælder for annoncører og andre tredjepartshjemmesider. Vi råder dig kraftigt til at tjekke de individuelle privatlivspolitikker for disse tredjeparts annonceservere for flere detaljerede oplysninger. De kan indeholde oplysninger om deres praksis og instruktioner om fravalg af forskellige muligheder.

Tredjeparts annonceservere og annoncenetværk bruger teknologier som cookies, JavaScript og trackere. De bliver brugt i reklamer og links på Kabale.nu, der sendes direkte til brugernes browsere.

Disse annonceservere vil automatisk modtage din IP-adresse, når det sker. Der vil blive målt effektivitet af reklamekampagnerne og det vil hjælpe med at tilpasse reklameindholdet til dig.

Bemærk venligst, at Kabale.nu ikke har nogen kontrol over tredjepartsannoncørers cookies.

GDPR og CCPA Privatlivsrettigheder

I henhold til CCPA og GDPR har forbrugerne blandt andet følgende rettigheder:

  • At anmode en virksomhed, der indsamler kundernes data, om at offentliggøre den kategori og de specifikke data, som virksomheden indsamler om forbrugerne.
  • Jeg anmoder virksomheden om at slette alle personlige data om forbrugerne, som virksomheden har indsamlet.
  • Vi anmoder specifikt om, at virksomheden sælger eller ikke sælger en kundes data.

Hvis du ønsker at fremsætte en sådan anmodning, er vi forpligtet til at svare dig inden for 30 dage. Du kan til enhver tid kontakte os for at udøve en af de rettigheder, der er nævnt ovenfor.

GDPR Databeskyttelsesrettigheder

Vi på Kabale.nu vil gerne sikre, at du kender dine rettigheder til databeskyttelse. Du har følgende rettigheder:

Retten til adgang

Du har ret til at få adgang til og modtage kopier af de data, vi har indsamlet, mod et mindre gebyr.

Ret til berigtigelse

Du har ret til at anmode om korrektion af eventuelle ufuldstændige eller unøjagtige oplysninger, vi har om dig.

Retten til sletning

Under visse betingelser kan du anmode om, at vi sletter dine data.

Retten til at begrænse behandling

Under visse omstændigheder har du ret til at anmode om, at vi begrænser behandlingen af dine data.

Ret til at gøre indsigelse mod behandling

Under visse omstændigheder har du ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personlige data.

Ret til dataportabilitet

Under visse omstændigheder har du ret til at anmode om, at vi overfører de data, vi har indsamlet, til en anden organisation eller direkte til dig.

Vi vil svare på din anmodning inden for en måned. Kontakt os venligst, hvis du ønsker at udøve nogen af disse rettigheder.

Kontakt Kabale.nu vedrørende vores Privatlivspolitik

Kontakt os angående vores Persondatapolitik

Kontakt os angående vores Persondatapolitik

For at kontakte Kabale.nu, brug følgende oplysninger.

  • Kabale.nu
  • Kompagnistræde 21, 1. th
  • 1208,København
  • +45 50394125
  • Danmark
  • [email protected]

Mvh, Kabale.nu

Kontakt os

TILBAGE TIL TOPPEN